Whiskers Way
KINGSIGN huge glass tank jellyfish aquarium high quality acrylic glass tank customized plexiglass tank
KINGSIGN huge glass tank jellyfish aquarium high quality acrylic glass tank customized plexiglass tank
SPECIFICATIONS
Brand Name: PGY
Material: Glass
Hign-concerned Chemical: None
Origin: Mainland China
Type: fish
Aquariums Type: Aquariums
Material: glass
Volume: customized
type: Aquariums
Feature: Sustainable
Place of Origin: Shanghai, China
Brand Name: Kingsign
Model Number: KS-acrylic fish tank
Product name: high quality acrylic glass tank customized plexiglass tank
Size: Ok with any length, any width, any height, any shape
Thickness: If no requirements, indicated by seller
Brand: KINGSIGN ACRYLIC
Raw material: 100% pure imported Lucite/Mitsubishi
Color: Clear, Transparent, crystal/painted
Model number: kingsign customized acrylic fish tank
Additional service: Customized as drawing,painted
Place of origin: Shanghai, China
Warranty: 20 years, no yellowing, acrylic is safety
Type: Aquariums & Accessories
Raw materials
|
100% virgin of Mitsubishi MMA materials
|
|||||
Thickness
|
20-300mm one time casting, 300-800mm mm Multi-plate composite overlay
|
|||||
Color
|
Transparent(transparent 93%) of cast acrylic panel
|
|||||
MOQ
|
1 PCS acrylic panel/curve/tunnel/L shape acrylic panel
|
|||||
Below molding sizes are for your reference. Please note that:
below size (molding size) ≠ panel net size
|
||||||
Size
|
Thickness
|
Size
|
Thickness
|
|||
1300x2500mm
|
20-70mm
|
1350x2650mm
|
20-100mm
|
|||
1450x2700mm
|
20-100mm
|
1600x2600mm
|
20-100mm
|
|||
1650x3150mm
|
20-100mm
|
2200x3200mm
|
20-110mm
|
|||
1650x3500mm
|
30-100mm
|
2750x4250mm
|
30-130mm
|
|||
1800x5000mm
|
30-150mm
|
2100x5500mm
|
30-150mm
|
|||
3000x6200mm
|
50-250mm
|
3000x6700mm
|
50-250mm
|
|||
3000x8200mm
|
80-250mm
|
3000*8700mm
|
80-250mm
|
|||
3000x11500mm
|
100-250mm
|
3700x8100mm
|
120-300mm
|
|||
Generally, most acrylic panels are customized sizes according to swimming pool projects. We sell one piece acrylic pool wall panel with customized sizes.
|


























About installation

WHO AM I ? WHAT DO WE DO ?
After the company engaged in aquarium, swimming pool and landscape engineering, it independently developed acrylic adhesives, which were applied to plate bonding, super-thick plates and maintenance, thus pushing the products to a new level. The newly created seamless splicing acrylic tunnel, high-altitude swimming pool (transparent), and proficient in the splicing of circular and arc-shaped seams, the docking of super-thick plates.
We supply flat panels, forming & bending of curved panels, bonding, annealing & local, as well as international installation.
KINGSIGN currently offers one of the largest monolithic (unbonded) cast acrylic block sizes, being“11500mm x 3000mm and 8100 x 3700mm”.
KINGSIGN have an extensive technical support with over 30 years of KINGSIGN acrylic block fabrication & installation.
KINGSIGN have a very strict permissible level of inclusions/defects where KINGSIGN has a KPI of supplying the highest optical finish.
Thickness tolerances / planarity are according to the ISO standard.
KINGSIGN have less than 1% content residual monomer, resulting from our raw material (MMA) curing process . Residual monomer at higher levels can in a reasonably short time, discolour the panel in the ultra-violets (UV).
Our product: All kinds of Acrylic sheet, acrylic window, acrylic tunnel, acrylic marine hall, acrylic aquarium, acrylic swimming pool, acrylic fish tank, acrylic semi-finished processing parts, acrylic bonding acrylic glue, curved acrylic sheet.
Our technical ability: Extra thick and large acrylic sheet, original seamless splicing technology, extra thick plate superposition technology.





How to contact us:
Shanghai Kingsign International Trade Co.,Ltd.
ADD: Room 613,No. 28 Moyu Rd, Anting Town, Jiading District, Shanghai, China
-------Miss Jenny Tang: Tel: +86 21 59570209
Skype: wanqin4321
Mobile/Whatsapp/Wechat: +86 13370070913
Facebook: @kingsign
Email:info@shkingsign.com
Website: www.ksacrylic.com/www.acrylicssheet.com
Qustion 1:
How can i get the exact price fast?
Answer: Please provide us professional drawings, tell us quantity, as well as the destination port.
|
||||||||
Question 2:
If i just have an idea but without drawings, how to know price and other details?
Answer: Please describe details this points: the time when you need; the length, width, height, water depth, outer diameter, thickness, quantity of the product
|
||||||||
Question 3:
How can I get an accurate quote quickly?
Answer: Please provide professional drawings, indicating the quantity and port of destination.
|
||||||||
Question 4:
If I only have an idea and no drawings, how can I know the price and various information?
Answers: Please describe in detail your demand time, the length, width, height, water depth, outer diameter and quantity of the products you need. We can give you an approximate estimate price.
|
||||||||
Question 5:
How long is your delivery time?
Answer: Our general delivery time is 7-15 days, and large quantities need to be confirmed independently
|
||||||||
Question 6:
What is the payment terms?
Answer: 100% advance payment below US$10,000; Above US$10,000, 50% advance payment, the balance will be paid within a week after delivery, and the balance should be paid before delivery. Rated as a sensitive and low credit country by China, 100% full advance payment.
|
||||||||
Question 7:
What certificate and test report can you provide?
Answer: SGS 2.0, SGS 1.0, F DA, CE, PVHO, MSDS
|
||||||||
Question 8:
What kind warranty for your products?
Answer: We use 100% LUCITE and MITSUBISHI raw materials, 30 years not yellow
|
||||||||
Question 9:
Do you provide installation services?
Answer: Yes, Firstly, we will provide customers with professional installation instructions. If you cannot complete the installation yourself, we can provide installation services.
|
||||||||
Question 10:
How are your installation fees charged?
Answer: You are required to pay for the installer back and forth transportation and accommodation after left factory, meals and daily working hours, visa fees, etc. |
||||||||
Question 11:
How long is the warranty on your installation?
Answer: One Year. |
||||||||
Question 12:
Do you have agents abroad?
Answer:
Yes, our current agent countries are Panama, Costa Rica, Mexico, Australia.
|
||||||||
Question 13:
Which major countries do you currently export to? I would like to see your product items and quality nearby?
Answer: United States, Australia, United Kingdom, Mexico, Panama, United Arab Emirates, Philippines, France, Netherlands, Vietnam, Brazil, Costa Rica, South Korea, Peru, India, Turkey, Canada.
|
||||||||
Question 14:
What information do I need to give you if I want to build an acrylic aquarium tunnel in the future?
Answer: Your budget and space size, list what products and services are needed?
|
Couldn't load pickup availability
Share





































